Amsterdam

Amsterdam staat in de top vijf van populairste Europese steden om te wonen en te verblijven. Vanwege het gunstige vestigingsklimaat, de scholingsmogelijkheden, de uitstekende werkgelegenheidsperspectieven en de veilige leefomgeving is Amsterdam in trek onder zowel Nederlandse als buitenlandse woningzoekenden.

De bereikbaarheid van Oostenburg – en dus uw woning in De Susanna – is ook vanuit internationaal perspectief zeer aantrekkelijk. Met Schiphol om de hoek en directe internationale treinverbindingen naar Londen en Parijs binnen handbereik heeft u ook als frequente reiziger uw ideale woonlocatie gevonden.

Overzicht De Susanna in Amsterdam
Situatie

De Susanna

Het karakteristieke gebouw De Susanna staat in de binnenstad van Amsterdam, direct aan de Oostenburgervaart en vlak bij de bruisende VOC-kade. Een schitterende plek – pal aan het water – die via een fiets- en voetgangersbrug verbonden is met de levendige Czaar Peterstraat. En waar volop ruimte is voor eigenzinnige horeca, diverse watervoorzieningen, vergaderruimten, werkplekken, een hotel, creatieve broedplaatsen, een Amsterdamse markthal in de historische Werkspoorhal en een uitdagende gym. Hier komen wonen, werken, recreëren en leven organisch samen.

Het gebied is zo ontworpen dat ontmoetingen als vanzelf plaatsvinden. Zo is er ruimte voor kinderen om te spelen en nodigt de omgeving uit om te sporten, te varen, te winkelen, te werken en te wandelen. Ook is er alle gelegenheid voor pop-upinitiatieven van bewoners. Het is een heerlijke plek waar ook stadgenoten graag hun bootje aanmeren na een tocht over de grachten. U woont straks in de nieuwe trekpleister van Amsterdam.

Struinen door de gezellige straatjes van Amsterdam

Oostenburg is een van de drie oostelijke eilanden in het centrum van Amsterdam. Met oog voor het verleden wordt dit eiland omgetoverd tot een nieuwe autoluwe stadswijk met gezellige straatjes, exclusieve boetieks en creatieve broedplaatsen. Een bloeiend gebied waar u op topniveau woont, werkt en leeft.

Schrijf u in voor De Susanna

De inschrijving is geopend. Wilt u straks luxe en comfortabel wonen in De Susanna? Schrijf u dan nu in.
Naar inschrijfformulier