Perfecte afwerking

Het sublieme afwerkingsniveau van De Susanna springt direct in het oog. Stoer vanbuiten, warm vanbinnen. Aan elk detail is gedacht. Van een eersteklas gevel, hoge plafonds, houten kozijnen, stijlvolle entrees en veel lichtinval tot een comfortabele fietsenstalling, parkeren op loopafstand, adembenemend uitzicht over het water en een heerlijke buitenruimte met vaste planten en bomen.

High-end Bulthaup Keuken

Alle woningen in De Susanna worden voorzien van een excellente keuken van bulthaup, uitgerust met topkwaliteit Siemens-apparatuur. Denk aan een koeling, een magnetronoven en een vaatwasmachine. Koken, bakken en braden gebeurt op de luxe Siemens-inductiekookplaat met vier kookzones en recirculatieafzuiging aan de muur. Kortom: van alle gemakken voorzien.

Luxe Villeroy & Boch Badkamer

De sanitaire ruimten in De Susanna worden uitgerust met hoogwaardige producten van Villeroy & Boch. Dit merk staat voor kwaliteit. Ook ervaart u de luxe en het comfort van de prachtige tegels. Hierbij kunt u vertrouwen op vakwerk. Exclusief voor de woningen in De Susanna heeft u de keuze uit een speciaal samengesteld tegelpakket. Dit pakket bestaat uit wand- en vloertegels van royale afmetingen. In de showroom heeft u een ruime keuze uit diverse tinten, van zandbeige en taupe tot wit en antraciet

Luxury interior design

Naast de high end keuken en luxe badkamer zijn de woningen óók voorzien van:

  • naadloze gespackte plafonds
  • sausklare wanden
  • houten kozijnen met stompe deuren zonder bovenlicht
  • hoogwaardig hen-en-sluitwerk

Interieurinrichting door DOEN

De interieurontwerpers van DOEN ontwierpen een basisindeling voor alle typen woningen in De Susanna. Deze indeling vormt de basis voor uw persoonlijke interieurontwerp, waarbij wordt ingezoomd op de uitstraling van alle ruimten.

Zonnige groene daktuin

De groene daken op de diverse gebouwen op Oostenburg zijn een bewuste keuze en van groot belang voor de wijk. De invulling van de vierkante meters op hoog niveau loopt uiteen van urban farming en ecologisch speellandschap tot een eigen rooftop bar met natuurlijke terrassen. Elk dak heeft een eigen unieke rol in wateropvang en elektriciteitsopwekking.

Op de fiets

Woont u in De Susanna, dan is de fiets het ultieme vervoersmiddel. Van winkel tot sport, u woont echt overal dichtbij. Als eigenaar van een woning in De Susanna hoeft u uw fiets niet buiten te stallen. In de overzichtelijke en lichte kelder onder het gebouw is er plek voor circa 130 fietsen. Om uw fiets veilig en snel weg te zetten, gebruikt u de aparte ingang in gebouw C.

Schrijf u in voor De Susanna

De inschrijving is geopend. Wilt u straks luxe en comfortabel wonen in De Susanna? Schrijf u dan nu in.
Naar inschrijfformulier