InnerCity Life Amsterdam

Oostenburg verandert in een opwindende, waterrijke wijk. Met een rijk palet aan gebouwen en functies. Nu al is het erg geliefd door café-restaurants. Verrassende initiatieven en spannende concepten trokken nieuwsgierige bezoekers al jarenlang. Maar hoe ziet een dag eruit in hartje Amsterdam.

 • Dutch delicacy
  1 08.05 uur

  Dutch delicacy

  Op weg naar het werk nog even een tussenstop voor een Hollandse lekkernij. Een sterk bakje koffie, eenstukje kaas of alvast iets lekkers voor de lunch. Off you go!
 • A grand lunch
  2 12.15 uur

  A grand lunch

  Tijd voor een voortreffelijke lunch of een uitgebreide high tea. Midden in de stad, in weelderige sferen. Het leven is om van te genieten.
 • Afternoon art
  3 14.26 uur

  Afternoon art

  Sta oog in oog met Vincent, Leonardo, Rembrandt of Pablo. Wereldberoemde kunst of inspirerende creaties van veelbelovende talenten liggen binnen handbereik. Elke dag weer.
 • Go where the canals take you
  4 16.30 uur

  Go where the canals take you

  Laat u meevoeren over het water en ontdek het roerige Amsterdamse leven uit een verrassende hoek. Ga aan boord, geef u over en geniet.
 • Letting go
  5 19.08 uur

  Letting go

  De avond is nog jong. Het werk is gedaan, het is tijd om even lekker los te komen van de waan van de dag. In de stad is er keus in overvloed om uw zinnen te verzetten.
 • Exquisit dining
  6 20.20 uur

  Exquisit dining

  Kwaliteit waarderen, de tijd nemen en aandacht schenken aan wat er nu is. Geniet van pure ingrediënten, een lange smaakvolle afdronk en een gezellige ambiance.

Schrijf u in voor De Susanna

De inschrijving is geopend. Wilt u straks luxe en comfortabel wonen in De Susanna? Schrijf u dan nu in.
Naar inschrijfformulier