Financiering

VORM Sales & Finance is onze hypotheekdivisie. Dag in, dag uit, begeleiden de mensen van VORM Sales & Finance onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen hen ‘dedicated consultants’. De hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten.

Duurzaamheidshypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal. Kopers (en potentiële kopers) van een woning in De Susanna kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance, de Salesdivisie van VORM. De woningen in De Susanna worden duurzaam gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1.15%

Waarom naar VORM Sales & Finance voor je hypotheek?

Voorkom onjuiste en onvolledige informatie uit de commerciële hypotheekwereld

Ga voor de perfecte koopervaring! VORM Sales & Finance is de Salesdivisie van VORM. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. Onze Hypotheekspecialisten hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren je om in gesprek te gaan met VORM Sales & Finance omdat wij niet willen dat je vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor jouw koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wil je met een specialist aan tafel.

Duurzaamheidshypotheek: de grootste voordelen op rij

De woningen worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning hebt.

Een greep uit deze voordelen:

  • Extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek
  • Aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor jouw hypotheek slechts € 800,-

Bepaal zélf je ideale maandlast

VORM Sales & Finance is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. VORM Sales & Finance werkt volgens de Best Buy-methodiek. Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in jouw persoonlijke situatie. Daarbij kun je profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die je in de commerciële hypotheekwereld niet zo snel tegenkomt. VORM Sales & Finance kan jouw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van VORM Sales & Finance behoren o.a. Triodos Bank, Vista Hypotheken, ABN AMRO, BLG, NIBC, Aegon en Nationale Nederlanden.

Lage kosten, hoge service

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via VORM Sales & Finance slechts € 800,- (all-in) bedraagt, hbe je de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist. Gedurende de gehele looptijd van jouw hypotheek – veelal 30 jaar dus – kun je terecht met alle vragen over je hypotheek. VORM Sales & Finance berekent hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. Je bent onze koper, je mag op service rékenen.

Vrijblijvend en gratis aan tafel

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met jouw Hypotheekspecialist van VORM Sales & Finance te kijken naar je individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke extra’s en upgrades zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wil je hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint. Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met VORM Sales & Finance zijn gratis en vrijblijvend.

Pieter kocht een appartement in de Susanna voor een bruto maandlast van 742,53 euro.

Joep en Angela kochten een 3 kamer appartement voor een bruto maandlast van 1216,80 euro. 

Klik hier om jouw maandlasten te berekenen

Schrijf u in voor De Susanna

De inschrijving is geopend. Wilt u straks luxe en comfortabel wonen in De Susanna? Schrijf u dan nu in.
Naar inschrijfformulier