Project

Op Oostenburg, in de binnenstad van Amsterdam, komt De Susanna. Een stijlvol en duurzaam gebouw – van vier contrastrijke panden – met typisch Nederlandse signatuur, ontworpen door de vooraanstaande architecten van Paul de Ruiter Architects. De fraaie en energiezuinige gebouwen ademen door de verschillende gevels een typische Amsterdamse woon- en werkomgeving.

De Susanna ligt pal aan de Oostenburgervaart en telt in totaal 60 luxe compacte stadswoningen. Verspreid over vier unieke panden met elk een eigen entree en een prachtig uitzicht over het water en de stad Amsterdam. Naar wens ingedeeld en ingericht door de speciale samen- werking met binnenhuisarchitect DOEN. Samen met u maken zij een compleet ontwerpplan met materialen, stoffering en inrichting voor uw droomhuis op maat.

De Susanna staat met de voeten in de Oosten- burgervaart, waardoor u geniet van een vrij uitzicht over het water. Dag in, dag uit.

Alle appartementen zijn perfect afgewerkt met een fijne buitenruimte, luxe keuken, comfortabele werkruimten, stompe deuren, zonnige daktuin, toegankelijke fietsenstalling, smart electronics en hoogwaardig sanitair.

Daarbij is De Susanna energiezuinig door zonnepanelen op het dak, een modern warmteterugwinsysteem en het gebruik van natuurlijke bronnen voor warmte, koeling en energie. Dit alles in een creatieve, dynamische en stadse woonomgeving.

Schrijf u in voor De Susanna

De inschrijving is geopend. Wilt u straks luxe en comfortabel wonen in De Susanna? Schrijf u dan nu in.
Naar inschrijfformulier