De Susanna: De gebouwen

Op Oostenburg, in de binnenstad van Amsterdam, komt De Susanna. Een stijlvol en duurzaam gebouw – van vier contrastrijke panden – met typisch Nederlandse signatuur, ontworpen door de vooraanstaande architecten van Paul de Ruiter Architects, Bastiaan Jongerius Architecten en Ronald Janssen Architecten . De fraaie en energiezuinige gebouwen ademen door de verschillende gevels een typische Amsterdamse woon- en werkomgeving.

De Susanna telt in totaal 57 luxe compacte stadswoningen. Verspreid over vier unieke panden met elk een eigen entree en een prachtig uitzicht over het water en de stad Amsterdam. Naar wens ingedeeld en ingericht door de speciale samenwerking met binnenhuisarchitect DOEN.

De luxe appartementen liggen aan het water van de Oostenburgervaart. In vier elegante gebouwen met afwisselende gevels, veel lichtinval en alle comfort door het luxe afwerkingsniveau. Op uw eigen balkon of in de zonnige daktuin geniet u van de rust, het water, de stad en de buitengewone eilandsfeer. En geen gedoe met dure erfpacht, want het gebouw staat op eigen grond. Uniek in Amsterdam. Door het duurzame ontwerp profiteert u ook nog eens van verrassend lage hypotheek- en energielasten.

Op Oostenburg is geen gebouw gelijk. Dat geldt ook voor De Susanna, dat uit vier verschillende panden bestaat. Elk pand is herkenbaar door een eigen hoogwaardige gevel in een eigentijdse kleur. Dit gecombineerd met een afwisseling in breedte en bouwhoogte zorgt voor een gevarieerde en contrastrijke uitstraling. Stoer, industrieel en typisch Amsterdams. Samenhang ontstaat door de eenduidige architectuur met robuuste en natuurlijke materialen zoals baksteen, beton, staal en hout.

Schrijf u in voor De Susanna

De inschrijving is geopend. Wilt u straks luxe en comfortabel wonen in De Susanna? Schrijf u dan nu in.
Naar inschrijfformulier