Afwerking - De Susanna

Zoals u wenst

Perfecte afwerking

Uw nieuwbouwwoning in De Susanna onderscheidt zich door het complete en hoge niveau van de afwerking: stijlvolle entrees en veel lichtinval tot een comfortabele fietsenstalling, parkeren op loopafstand, adembenemend uitzicht over het water en een daktuin met vaste planten en bomen.

U kunt genieten van uw woning in De Susanna zodra u de sleutel ontvangt, want uw woning is voorzien van een complete Bulthaup-keuken en een badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. U leest er hieronder meer over.

Het spreekt voor zich dat het afwerkingsniveau hoog is. Uw woning wordt opgeleverd met:

  • Complete Bulthaup keuken
  • Complete badkamer met Villeroy & Boch sanitair
  • Volledig afgewerkte vloeren (keuze uit: parket, laminaat of PVC)
  • Vlakke plafonds met spuitwerk
  • Gesausde wanden
  • Hardhouten binnenkozijnen met stompe deuren zonder bovenlicht
  • Hoogwaardig hang-en-sluitwerk BUVA o-line met rozetten

Compleet ingerichte keuken

Uw woning in De Susanna wordt opgeleverd met een keuken van Bulthaup met apparatuur van Siemens. Denk aan een koeling, een magnetronoven en een vaatwasmachine.

Laat de chef kok in u los met de Siemens-inductiekookplaat met vier kookzones.

Uw Bulthaup-keuken wordt in De Susanna als maatwerk ingebouwd. Ambachtelijk handwerk, gecombineerd met moderne technologie, belooft u een keukens die mooi is om te zien, waar u graag verblijft en die u met plezier gebruikt.

Ontspannen in de badkamer

De badkamer is meer dan alleen maar een plek om u op te frissen. Het is een ontspanningsruimte om ’s ochtends de dag rustig te beginnen en ’s avonds te ontspannen na de hectiek van alledag.

De sanitaire ruimten in De Susanna worden uitgerust met producten uit de collectie Avento van Villeroy & Boch Subway 2.0.

In De Susanna heeft u de keuze uit een speciaal samengesteld meubelpakket. Zo zijn de wastafelmeubelen in verschillende maten en kleuren beschikbaar. In de showroom kunt u een keuze maken uit de kleurrijke wand- en vloertegelpakketten die voor u samengesteld zijn.

Partners