Afwerking - De Susanna

Zoals u wenst

Perfecte afwerking

Wat is er nu persoonlijker dan uw eigen huis? Daarom wordt uw nieuwbouwwoning in De Susanna opgeleverd zoals u dat wilt.

U kunt daarbij kiezen voor drie niveaus: Base Line, Luxury Line en Superior Line.

Hoe kiest u? Houdt u van klussen, dan kiest u het Base Line pakket. Heeft u minder tijd, dan past het Luxury Line pakket bij u: u hoeft alleen een vloer te laten leggen en te schilderen. Tenslotte is er het Superior Line pakket waarbij uw woning compleet afgewerkt opgeleverd wordt. U kunt verhuizen zodra u de sleutel ontvangen heeft.

Base Line

Bent u handig en vindt u het leuk om uw nieuwbouwwoning zelf af te maken? Dan kiest u Base Line, het pakket dat u alle ruimte geeft om zelf een keuken en sanitair te kiezen en na oplevering te plaatsen, een vloer te leggen, de wanden te behangen en de verfkwast ter hand te nemen. Uiteraard is de woning voorzien van alle benodigde installaties en de kozijnen en opdekdeuren zijn reeds geplaatst in uw woning. Alleen de keuken en badkamer dient u nog zelf uit te zoeken en te plaatsen, de vloeren af te werken en de wanden dienen te worden voorzien van een behang.

Luxury Line

Ontbreekt het u aan tijd? Kiest u graag voor gemak, dan kiest u voor de Luxury Line. De woning is hiermee bij oplevering standaard al voorzien van een complete badkamer. De binnendeurkozijnen zijn in dit pakket van hout met daarin stompe deuren. U hoeft vervolgens enkel nog de keuken te kiezen en na oplevering te plaatsen in combinatie met het leggen van de vloer en het schilderen van de wanden. Hierna bent u klaar om uw intrek te nemen in De Susanna.

Superior Line

Compleet ontzorgd worden kan ook! Een luxe keuken, chic sanitair, elegante tegels, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren en keuze uit een pakket met luxe deurbeslag. Vloeren, plafonds en wanden gesausd in de kleur van uw voorkeur: dat is de luxe van het Superior-pakket.

Uiteraard kunt u in de showroom de keuken en badkamer volledig naar eigen wens en smaak aanpassen.

Afwerkingspakketten

Baseline Luxuryline Superiorline
Keuken / apparatuur Exclusief (koperscasco) Exclusief (koperscasco) Butlhaup keuken met Siemens apparatuur
Kookeiland Exclusief (koperscasco) Exclusief (koperscasco) Inclusief afhankelijk van type
Plafondafwerking V-naden met spackspuitwerk wit Vlak plafond met spackspuitwerk wit Vlak plafond met spackspuitwerk wit
Wandafwerking Behangklaar, excl. Plinten Sausklaar groep 1, incl. plinten Vlak gesauste wanden (wit)
Vloerafwerking Dekvloer Dekvloer Dekvloer met afwerkvloer (PVC – laminaat – lamelparket)
Binnenkozijnen / binnendeuren Stalen kozijnen zonder bovenlicht, Opdekdeur Houten kozijnen met stompe deuren Houten kozijnen met stompe deuren
Badkamer- en toiletinrichting Exclusief (koperscasco) Inclusief Inclusief, luxe
Sanitair in badkamer en toilet Exclusief (koperscasco) Inclusief Inclusief, luxe
Tegels in badkamer en toilet Inclusief Inclusief Inclusief, luxe
Badkamermeubel Exclusief (koperscasco) Exclusief Inclusief

Partners